Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouw denkt zelf 6 miljard te verspillen door faalkosten

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bouw denkt zelf jaarlijks 6 miljard te verspillen door faalkosten

Inleiding
USP Marketing Consultancy heeft in het kader van de vele geluiden over en initiatieven rond bestrijding van faalkosten binnen de bouw, medio juni onder ruim 300 bedrijven uit de bouwbranche onderzocht hoe men over faalkosten denkt en wat de oorzaken ervan zijn (de USP Faalkosten Bouwbarometer). In het onderstaande artikel worden de bevindingen gerapporteerd. De USP Faalkosten Bouwbarometer is uitgevoerd onder directeuren van architectenbureaus, hoofdaannemers B&U, afbouwbedrijven zoals schildersbedrijven, stukadoors en tegelzetters en van installatiebedrijven (loodgieters en CV-installateurs). Dit onderzoek is in samenwerking met SBR (Stichting Bouw Research) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie