Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderen in Kerkrade aangereden, dader schold en reed door

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 28-06-2001 Persbericht district Kerkrade (15.55 uur) Donderdag 28 juni 2001 - 15.55 uur

Kerkrade; kinderen aangereden
Donderdag 28 juni om 12.55 uur wilden twee 12-jarige meisjes uit Kerkrade op de hoek Klein Graverstraat-Carboonstraat in Kerkrade op de fiets van één van hen stappen toen vanaf het parkeerterrein van de aan de Carboonstraat gelegen winkels een mevrouw met een auto kwam. Op de kruising botste de auto tegen de fiets waardoor de kinderen ten val kwamen. Daarbij liepen ze lichte schaafwonden op. Vanuit het geopende raam van de auto schold de bestuurster tegen de kinderen en reed daarna, zonder zich om hen te bekommeren, weg van de plaats van de aanrijding.
Volgens de kinderen reed de vrouw in een klein model witte auto. De politie verzoekt eventuele getuigen zich bij haar te melden.

Bureau Voorlichting district Kerkrade (045-4002006)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie