Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord, Boxtel: inbraak in woning

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 28-06-2001 Persbericht district Aa en Dommel

INBRAAK IN WONING

Bewoners van een woning aan de Loofaert in Berlicum ontdekten woensdagavond bij thuiskomst dat er ingebroken was. Nadat een raam was vernield is de woning doorzocht. De bewoners missen audio, video en computerappatuur. De totale schade is nog onbekend.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Vleutstraat in Liempde controleerde het team verkeershandhaving van de regio Brabant-Noord de snelheid van passanten. Ter plaatse geldt een tijdelijke maximumsnelheid van 60 km/u. 17 automobilisten en 1 bromfietser bleken te hard te rijden, zij zijn allen direct aangesproken en bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 117 km/u. van deze bestuurder, een 40 jarige inwoner van Best is het rijbewijs ingevorderd. 1 bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat hij geen gordel droeg.

HENNEPPLANTAGE AANGETROFFEN

De politie heeft woensdagnacht in een woning aan de Fred Jan Ottostraat in Boxtel op de zolder een hennepplantage aangetroffen. De politie reageerde op een melding van wateroverlast. De sproeiinstallatie van de kwekerij bleek defect te zijn. De aangetroffen planten, ruim 200, bakken en bijbehorende apparatuur is inbeslaggenomen. De bewoners bleken op vakantie te zijn. Zij zullen na terugkomst worden gehoord.

ALCOHOL

Een 43 jarige inwoner van Helvoirt is woensdagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Nieuwkuikseweg in Helvoirt. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 7 uren en is zijn rijbewijs ingevorderd.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Esscheweg in Boxtel. Nadat een raam was opengebroken is een gedeelte van het kantoor doorzocht. Er worden een telefoon en persoonlijke papieren vermist.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Vanochtend zijn twee mensen licht gewond geraakt bij een ongeval op de rijksweg N65 ter hoogte van Haaren. Een 19-jarige automobiliste uit Heeswijk-Dinther lette op de kruising niet op en reed achter op een voor het rode licht stilstaande auto, bestuurd door een 59-jarige man uit Amersfoort. De vrouw raakte gewond aan haar neus, twee inzittenden van de andere auto hadden borst en nekklachten. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie