Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord, Land van Cuijk: verkeerscontrole

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 28-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSCONTROLE

Tijdens een verkeerscontrole op de Beerseweg en Simon Homburgstraat in Cuijk zijn woensdag 17 bestuurders bekeurd wegens diverse overtredingen. 4 bestuurders kregen een bon omdat zij geen gordel droegen en 8 bestuurders reden te hard. De snelheid is gemeten met behulp van de lasergun. Verder zijn bekeuringen uitgedeeld voor verlopen APK, losbreekreminrichting, defecte verlichting op aanhangwagen en niet tonen rijbewijs.

Op de Maasboulevard in Cuijk zijn 4 bestuurders bekeur die geen gordel droegen. 36 automobilisten werden gecontroleerd. Op de Beugenseweg in Boxmeer zijn 46 voertuigen gecontroleerd. Hier kreeg een bestuurder een bekeuring omdat hij geen gordel droeg en 1 automobilist bleek zijn auto niet verzekerd te hebben.

RUITEN VERNIELD IN CUIJK

Afdgelopen nacht zijn op diverse lokaties ruiten vernield. Van een gebouw aan de Molenstraat werden twee ruiten ingegooid. Op de Jan van Cuijkstraat sneuvelde één ruit van een schoolgebouw. Ten slotte werden twee ruiten vernield van een bedrijf aan de Hapsebaan. Verder werd daar een ruit bekrast. De totale schade is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie