Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviesgroep waarschuwt voor kwetsbaarheid ICT-Infrastructuur

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Uitnodiging: "Het digitale kaartenhuis", debat met Kamerleden over het advies van het 24 uur Ministerie Kwetsbaarheid van ICT-Infrastructuur. Inleiding door Rick van der Ploeg. De Balie Amsterdam, donderdag 28 juni, aanvang 20.00 uur.

Bijna ongemerkt is ieder individu en elke organisatie volledig afhankelijk geworden van informatie- en communicatienetwerken. De kans dat grootschalige maatschappelijke schade optreedt als gevolg van kwetsbare ICT-infrastructuur neemt alleen maar toe. Deze afhankelijkheid komt niet tot uiting in de zorg en aandacht die aan de betrouwbaarheid van de ICT-infrastructuur wordt geschonken. Daarom organiseert Infodrome een debat over de beleidsstrategie die op dit terrein ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie