Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering gemeenteraad Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Gemeenteraad vergadert

De gemeenteraad van Hoogeveen vergadert morgen, donderdag 28 juni, in het raadhuis in Hoogeveen. De vergadering, die openbaar is, begint om 19.30 uur.

Op de agenda staat onder meer: startnotitie Nota Wonen, benoeming opvolgend raadslid voor de VVD-fractie, voorbereidingsbesluit hoek Het Haagje/ Wolfsbosstraat, wijziging van de APV in verband met uitvoering van de telecommunicatiewet, afwijzing verzoek planschadevergoeding van de heer E. Steenbergen, Milieuprogramma 2001 - 2004, wijziging gemeenschappelijke regeling muziekschool, oprichting van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoogeveen, wijziging onderwijshuisvestingsbeleid in verband met verruiming van het unilocatiebeleid (speciaal) basisonderwijs, reconstructie Lomanlaan tussen de Middenweg en Alteveerstraat, beschikbaarstelling van een krediet in verband met uitvoering onderhoudswerkzaamheden aan asfaltwegen in 2001, vaststelling exploitatieovereenkomst met Hutten-Beheer B.V. Hollandscheveld-Oost, vaststelling en financiering project Kanaalstrook-Krakeel, voorstel jaarverslag 1999 en 2000 van de Ombudscommissie voor kennisgeving aan te nemen, aanpassing verordeningen in verband met de komst van de Euro, aanpassing van de parkeertarieven, computerproject minima, uitbesteding uitvoering Wet Inschakeling Werkzoekenden, profielschets gemeentesecretaris, Tussenbericht 2001-2, Jaarrekening 2000, Begrotingswijziging(en) van de algemene dienst 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie