Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek Commissaris van de Koningin aan Leiden

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Werkbezoek Commissaris van de Koningin

Op donderdag 28 juni a.s. zal de heer J. Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, een werkbezoek brengen aan Leiden. Hij zal die dag worden vergezeld door de heer M. Vissers (Gedeputeerde), mevrouw drs. M.H.J. van Wieringen-Wagenaar (Griffier der Staten), mr. E.C.M. de Jaeger (Chef Kabinet) en mogelijk de programmaleider Leidse Regio en Duin- en Bollenstreek, de heer S. de Jong.
Op het programma staat een gesprek met het college van Burgemeester en Wethouders, waarbij een breed scala aan onderwerpen aan de orde zal komen. Daarnaast zullen enkele gerichte bezoeken worden gebracht, o.a. aan de Meelfabriek en de Zijlpoort. Naast het gesprek met B&W en de bezoeken staan (kennismakings)gesprekken met (duo-)raadsleden en betrokkenen bij stedelijke projecten zoals het Wijkontwikkelingsplan Leiden-Noord en het Aalmarktproject op het programma.

Voor de pers bestaat de gelegenheid de onderstreepte onderdelen van het programma mee te maken. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid de boottocht mee te maken, dient u zich aan te melden bij de afd. Communicatie van de gemeente Leiden (Fons Delemarre, persvoorlichter, tel. 071-516 50 55)

Programma Commissaris van de Koningin op donderdag 28 juni 2001 14.00 uur: Aankomst stadhuis Leiden
14.05 uur: Gesprek met Burgemeester en Wethouders 15.25 uur: Einde bespreking

15.30 uur: Boottocht per watertaxi vanaf de trouwsteiger naar de Meelfabriek
15.45 uur: Uitleg project en ontwikkeling rond Meelfabriek in aanwezigheid van vertegenwoordigers van het ambtelijk apparaat, het gemeentebestuur en de Meelfabriekgroep
16.45 uur: Vertrek per watertaxi boot naar de Zijlpoort 16.50 uur: Ontmoeting met alle betrokkenen bij het Wijkontwikkelingsplan Leiden- Noord Tevens gelegenheid de poort te bekijken
17.20 uur: Vertrek per watertaxi naar het stadhuis

17.35 uur: Ontmoeting met de (duo)raadsleden in de raadzaal

18.15 uur: Bijeenkomst met betrokkenen bij het Aalmarktproject in de B&W-kamer in
aanwezigheid van de (duo)raadsleden
18.45 uur: Beëindiging bezoek
Ontmoeting met de pers voor enkele vragen

19.00 uur: Vertrek stadhuis Leiden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie