Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan gemeente Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Ontwerp-bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 28 juni 2001 t/m 25 juli 2001 de volgende stukken t.b.v. het bestemmingsplan Klinkenbergweg ter inzage liggen:

A. Bestemmingsplan 'Klinkenbergerweg'

Het verzorgingshuis De Klinkenberg aan de Van Heutszlaan wordt aangepast om te kunnen blijven voldoen aan de verzorgingsbehoefte binnen de gemeente Ede, een behoefte die ook voortvloeit uit de heden ten dage gestelde eisen vanuit de zorgsector. Het aantal nieuwe verzorgings- en verpleegunits blijft ongeveer gelijk ten opzichte van het huidige aantal. Wel zullen er 50-60 aanleunwoningen worden bijgebouwd, deels op de huidige defensieterreinen ten oosten van De Klinkenberg.

B. Procedure op basis van de Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Ede zijn voornemens ten behoeve van het bestemmingsplan Klinkenbergweg e.o. een verzoek in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland. Het betreft een verzoek tot vaststelling van hogere dan de voorkeursgrenswaarden op grond van artikel 83 en 85 van de Wet geluidhinder. Het ontwerp-verzoek en het akoestisch onderzoek liggen ter inzage.

Alle bovengenoemde stukken liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u zich tevens wenden tot de heer Koch, tel. (0318) 68 02 41 van de afdeling Stedelijk Gebied. Een ieder wordt gedurende de periode van 28 juni 2001 t/m 25 juli 2001 in de gelegen­ heid gesteld een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.Ede, 27 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie