Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbereidingsbesluiten gemeente Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Voorbereidingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 28 juni 2001 de volgende

voorbereidingsbesluiten, ex artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ter inzage liggen:

A. Voorbereidingsbesluit bebouwde kommen omgeving De Klomp-A12-A30-Spoorlijn.

Dit voorbereidingsbesluit heeft betrekking op de bebouwde kommen van het Pakhuis en De Klomp, zoals aangegeven op bijbehorende kaart. Dit voorbereidingsbesluit heeft een gelding van 2 jaar.

B. Voorbereidingsbesluit buitengebied omgeving De Klomp-A12-A30-spoorlijn.

Dit voorbereidingsbesluit geldt voor het landelijke gebied begrensd door de oostelijke bebouwing van de Klomp-A12-A30-Spoorlijn, zoals aangegeven op bijbehorende kaart.

Door middel van een voorbereidingsbesluit kunnen ongewenste ontwikkelingen worden tegengehouden en kunnen gewenste ontwikkelingen worden bevorderd.

Bovengenoemd voorbereidingsbesluit onder A treedt in werking 28 juni 2001.

Bovengenoemd voorbereidingsbesluit onder B treedt in werking 9 november 2001.

De besluiten alsmede de kaarten waarop de bovengenoemde gebieden zijn aangegeven liggen ter inzage bij het Informatiecentrum van het stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Tegen de voorbereidingsbesluiten kan van 28 juni 2001 t/m 8 augustus 2001 bezwaar worden gemaakt bij de gemeenteraad van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE. Hierbij dient u aan te geven op welk voorbereidingsbesluit u bezwaar maakt (A of B). Het maken van bezwaar heeft geen schorsende werking. De indiener van het bezwaarschrift kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening of schorsing indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM.Ede, 27 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie