Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stichting soa-bestrijding bouwt aan website Soa.nl

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Online soa-voorlichting; doelgericht, effectief en essentieel Stichting soa-bestrijding bouwt samen met Explainer DC nieuwe Soa.nl

Amsterdam, 28 juni 2001 - De Stichting soa-bestrijding zet alle wapens in bij de strijd tegen de verspreiding van soa (seksueel overdraagbare aandoeningen) en haar voorlichting over veilig vrijen. Een geheel vernieuwde site - www.soa.nl - gaat de Vrij Veilig Campagne 2001 en het werk van de Stichting verder ondersteunen.

Het professioneel inzetten van internet is voor de Stichting essentieel én uitermate effectief; geen enkel ander medium leent zich zo goed voor voorlichting en doelgroepsegmentatie. Volledig in de lijn van het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie