Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.45 uur
Scooterteam actief in Veenendaal

VEENENDAAL Politieagenten van het district Heuvelrug en het regionale scooterteam hebben op het terrein van de Merinos aan de Wageningselaan woensdagmorgen een grote bromfietscontrole gehouden waarbij zesenvijftig bromfietsbestuurders zijn gecontroleerd.

Eenendertig jonge bestuurders kregen een proces-verbaal omdat de brommer meer vermogen had dan is toegestaan. Bovendien droegen vijf bromfietsers geen helm, wat hun ook een bekeuring opleverde.

Snelheidscontrole

RHENEN- Op woensdagochtend werd tussen half negen en half twaalf een snelheidscontrole gehouden op de Grebbeberg. In totaal werden 1842 voertuigen gecontroleerd waarvan 202 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 kilometer per uur. (50)

Rijden zonder rijbewijs

RHENEN- Op donderdagochtend werd omstreeks kwart voor twee een 34-jarige man uit Tiel gecontroleerd op de Cuneraweg. Deze controle wees uit dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor kon hij lopend het bureau weer verlaten.

Motorrijder veel te hard

VEENENDAAL- Op woensdagochtend hielden agenten een snelheidscontrole op de Parallelweg. Bij deze controle reed een 28-jarige motorrijder uit Veenendaal veel te hard. Met de lasergun werd een snelheid gemeten van 101 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. Het rijbewijs en de motorfiets van de 28-jarige werden ingenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie