Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.15 uur
Teveel alcohol

ZEIST Na een aanrijding op de A27 is woensdagmiddag een 52-jarige man uit Den Haag meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat de bestuurder 2,0 promille alcohol in zijn bloed had. Bovendien was hij niet in het bezit van een rijbewijs. De automobilist is na ontnuchtering met een dagvaarding heengezonden.

Vrijwillige caravancontrole

BILTHOVEN Zaterdag 7 juli zal de politie in samenwerking met de brandweer en 3 VO een vrijwillige caravancontrole houden voor de plaatselijke bevolking. Op het terrein van de brandweer aan de Leijenseweg kan men van tien uur s morgens tot vier uur s middags de papieren voor auto en caravan en de caravan zelf laten controleren. Deze vrijwillige controle is geen keuring en er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

Mishandeling man

ZEIST- Op woensdagavond raakte een 46-jarige man uit Oss gewond bij een vechtpartij op straat.

De man liep op de Bergweg toen hij plotseling werd aangevallen door 4 mannen. De mannen sloegen en schopten de man en renden vervolgens hard weg. De politie werd gewaarschuwd en stelde een onderzoek in. Kort hierop konden vier mannen in de leeftijd van 18 en 19 jaar afkomstig uit Enschede, Rotterdam en Lelystad, worden aangehouden.

De mannen zijn ingesloten voor verhoor. Het is nog niet duidelijk waarom de 46-jarige werd geslagen. Door de vechtpartij liep de man een hersenschudding op en pijnlijke ribben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie