Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato introduceert QuikStartz oplossingpakketten

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Legato introduceert QuikStartz oplossingpakketten voor IT-ondernemingen

Hoofddorp, juni 2001 - - Legato Systems, Inc. kondigt de directe beschikbaarheid aan van drie QuikStartz oplossingpakketten. Dit zijn de eerste flexibele, met elkaar verbonden service-oplossingen in de industrie die beheergemak en beveiliging van waardevolle gegevens voor IT-ondernemingen bieden. Er wordt hierbij gebruikgemaakt van de combinatie consultancydiensten met technologie om een snellere implementatie en continu beheergemak te realiseren.

De nieuwe Legato QuikStartz pakketten consultancy- en implementatiediensten komen tegemoet aan de uitdagingen waarvoor ondernemingen staan, dankzij de three-tiered benadering. Deze benadering maakt het voor klanten mogelijk om de 'best fit' voor hun ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie