Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato Systems brengt oplossingen voor Data Center

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Reeks oplossingen voor IT-automatisering

Hoofddorp, juni 2001 - - Legato Systems, Inc., toonaangevend in de enterprise storage management software, kondigt de directe beschikbaarheid aan van een reeks volledig geautomatiseerde oplossingen voor gegevensopslag. Deze oplossingen zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke behoefte aan continuïteit binnen het datacenter, bijkantoren en bedrijfsomgevingen. De oplossingen omvatten opnieuw geïntroduceerde producten die nu gebundeld zijn met consultancy om meer inzicht en klanttevredenheid te realiseren.

De reeks bestaat uit Automated Continuance for Data Center Operations, Automated Data Center en Automated Branche Office en is beschikbaar met consultancydiensten. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie