Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietswebsite met 34 nieuwe fietsroutes

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amersfoort, 28 juni 2001

FIETSWEBSITE VERNIEUWD MET O.A. 34 NIEUWE FIETSROUTES; INMIDDELS 90.000 BEZOEKERS

Aan het begin van het vakantieseizoen publiceert de website 'Fietsen één twee drie' (www.fietsen.123.nl) 34 nieuwe fietsroutes in Nederland en België. Daaronder zit een unieke fietstocht door het land van de bekende dichter Guido Gezelle (Kortijk) en een grote (fietsvakantie-)route rond het IJsselmeer.

Verder bevat de fietswebsite veel nieuwe informatie en doorverwijzingen, waaronder een 'Test van stadsfietsen' en een 'Actuele fietsagenda' met 21 georganiseerde fietstochten in België en Nederland. De rubriek 'Fietscitaten' is uitgebreid met citaten van bekende Nederlanders, zoals van Minister van Sociale Zaken Willem Vermeend, van weerman Piet Paulusma en van verschillende andere bekende Nederlanders.

Het aantal fietsenzaken, dat beschikt over een eigen website, breidt zich bijna dagelijks uit. Op de fietswebsite worden fietsenzaken en fietsenverhuurbedrijven gepubliceerd. Het zijn er inmiddels 163, waarvan 116 met een internetsite.

Op 'Fietsen één twee drie' wordt tenslotte aandacht geschonken aan de nieuwe Fietsrouteplanner, die zich nu in een testfase bevindt.

Het aantal bezoekers aan de website heeft zich opnieuw fors uitgebreid. De 90.000 zijn (bijna) gehaald.

Hierna vindt u het derde (juli-)nummer van de succesvolle 'Fietsnieuwsbrief'. Het is zojuist verschenen en bevat alle laatste nieuws over 'Fietsen één twee drie'.

Nadere informatie:

Fietswebsite 'Fietsen rond Amersfoort, in Nederland en België', Gerrit Pruim,
Tolick 44,
3828 HE Hoogland,
tel.: 033-4804056
tel. mobiel: 0623228507
fax: 033-4890310
E-mail: fietsen@fietsen.123.nl Internet: http://www.fietsen.123.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie