Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Renault presenteert nieuwe model Avantime in Frankfurt

Datum nieuwsfeit: 28-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Avantime: spectaculaire coupéspace

(28 juni 2001)

De Avantime is een gedurfde coupéspace in het hoogste segment die in de loop van volgend jaar op de markt wordt gebracht, werd tijdens de beurs in Frankfurt voor het eerst aan het publiek getoond. In de Avantime worden sportiviteit en rijplezier gecombineerd met een bijzondere vormgeving en uitzonderlijke prestaties.

Het design van de Avantime straalt dynamiek en non-conformisme uit. De sfeer van het interieur is tegelijkertijd behaaglijk en stoer en het grote glazen schuifdak brengt de inzittenden in nauw contact met de buitenwereld. Aan veiligheid is bij de Avantime, evenals bij alle Renault-modellen, veel aandacht besteed. De veiligheidsgordels vóór zijn in de stoelen geïntegreerd, wat nog meer bescherming biedt en de Avantime behaalde door zijn stijve carrosserie en bijzondere kooiconstructie uitstekende resultaten tijdens crashtest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie