Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Helder gaat gesprek aan met Oosterbeek

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

GEMEENTE GAAT GESPREK AAN MET OOSTERBEEK

datum: 29 juni 2001

De gemeente heeft Oosterbeek BV uitgenodigd voor een gesprek. Aanleiding voor de uitnodiging vormt de uitslag van een contra-expertise naar de kwaliteit van bouwpuin dat op het bedrijfsterrein ligt opgeslagen. Dit zogenaamde AP-04 onderzoek wijst uit dat het bouwpuin valt onder Categorie-II van het Bouwstoffenbesluit. Categorie-II stoffen mogen wettelijk gezien alleen geïsoleerd en onder voorwaarden worden gebruikt.

Het is gesprek is bedoeld om met de bedrijfsleiding afspraken te maken over de verdere behandeling van het bouwpuin. Ook de door Oosterbeek in 1996/1997 van de locatie Oostoeverweg naar elders in Den Helder afgevoerde grond zal onderwerp van gesprek zijn.

De contra-expertise werd in opdracht van de gemeente Den Helder uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Oosterbeek BV had zich op voorhand akkoord verklaard met de contra-expertise. Het onderzoeksrapport is inmiddels aan Oosterbeek BV overhandigd.

Laatst bijgewerkt: 03 juli 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie