Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV wil voortijdig schoolverlaten bestrijden

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

"Groenpluk is ongewenst"
regio Oost - annette.vrielink@vc.fnv.nl

Groenpluk is ongewenst, ondernemers moeten (stage lopende scholieren) niet van school lokken. Investeer liever in de opleiding van het eigen personeel. Beste scholen, innoveer je opleidingen daarmee bestrijdt je voortijdig schoolverlaten en bevorder je de aantrekkelijkheid van de opleidingen. De Gelderse vakbonden, werkgeversorganisaties, de ROC`s en de provincie Gelderland roepen de betrokken organisaties, waaronder hun achterbannen, op de regionale aansluiting van arbeidsmarkt en beroepsonderwijs aan te pakken. Daartoe worden in het convenant `Kwalificatie` diverse voorbeelden genoemd die mogelijkheden daartoe bieden. Het convenant wordt op 29 juni ondertekend. nadere informatie: Henk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie