Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financieringswijzer duurzame energie 2001

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Financieringswijzer duurzame energie 2001 beschikbaar

Novem heeft een rekenprogramma ontwikkeld, dat inzicht geeft in de effecten van financiële stimuleringsregelingen op te verwachten financiële resultaten van investeringen in duurzame energie. Het bijbehorende handboek Financieringswijzer Duurzame Energie is een ondersteuning van het rekenprogramma en geeft meer gedetailleerde informatie.

Het rekenprogramma en het handboek zijn bedoeld voor ontwikkelaars van duurzame energieprojecten. Met het rekenprogramma kunnen de effecten van de verschillende stimulerende maatregelen op investeringsprojecten worden berekend.

De wijzer biedt een indruk op hoofdlijnen, en geeft aan waar nadere informatie beschikbaar is. De wijzer is bedoeld voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie