Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arnhem is het hele weekend Festivalstad van de koormuziek

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PersberichtInternationaal Koorfestival

Open podia in het weekend

Arnhem van 28 juni t/m 2 juli Festivalstad

Gedurende het hele weekend gonst het in Arnhem van de koormuziek. Niet alleen in theaters en kerken, maar ook op zeven open podia verspreid over de stad.

Barbershop

Op zaterdag zal het open podium op t Eiland in het teken staan van de barbershopmuziek. Mannen- en vrouwenkoren vanover de hele wereld verzorgen optredens vanaf 11.45 uur. Aan het eind van de middag sluiten zij gezamenlijk af.

Op zondag zal op dit podium een bont internationaal gezelschap aan koren te horen zijn.

Geert van Tijn geeft openbare zangles

Toehoorders die willen meezingen doen er goed aan een van de optredens van Geert van Tijn bij te wonen. Deze stand up dirigent wist eerder grote groepen mensen in de kortste tijd tot het zingen van klassieke koorfragmenten te brengen.

Hij is te vinden op zaterdag om 11.30 uur bij de Waalse Kerk, om13.00 uur bij de bibliotheek, om 16.00 uur in het winkelcentrum Kronenburg en om 18.30 uur op de Korenmarkt. Op zondag om 12.00 uur bij de Waalse kerk, om 14.00 uur op het Jansplein, om 15.00 uur op de Korenmarkt en om 16.00 op de ronde weide in Park Sonsbeek.

Open Podia Zaterdag.

Op zaterdag zijn er openluchtoptredens verspreid over de dag op de volgende locaties: Bibliotheek, t Eiland, Jansplein, Korenmarkt, Kronenburg, Waalse kerk.

Open Podia Zondag

Op zondag zijn er optredens in de open lucht op de volgende locaties: t Eiland, Jansplein, Korenmarkt, Park Sonsbeek (ronde weide), Waalse kerk.

En verder:

Veel concerten in theaters en kerken waaronder:


* Across the Universe, Musis Sacris Van Wijnenzaal, 20.00 uur

* Vocal Vintage, Musis Sacrum Nuon concertzaal, 20.00 uur

* Afternoon concerts op diverse locaties, 17.00 uur.

* Night Movements met Babel van Daan Manneke en Mis voor Dubbelkoor van Frank Martin om 22.00 uur in de Walburgiskerk.
Plaatskaarten

Open podia zijn gratis.

Toegangsbewijzen voor de concerten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Musis Sacrum, tijdens het festival geopend tussen 11.00 en 20.00 uur

Kaartverkoop voor avondconcerten: aan de zaal vanaf 45 minuten voor aanvang.

De publieksbalie bevindt zich in Musis Sacrum, bij de ingang van de NUON zaal. Hier kunt u van donderdag 28 juni t/m maandag 2 juli tussen 8.30 en 20.00 uur terecht voor IKF artikelen, SNK boeken, toegangskaarten voor workshops en ateliers en alle overige informatie.

ILLUSTRATIEMATERIAAL

Bezoek onze website voor actuele info maar ook voor fotomateriaal van de evenementen.

Dagelijks wordt onze website www.snk.nl voorzien van de allerlaatste foto s die eerder die dag gemaakt zijn en die u rechtenvrij, maar met vermelding van Ardito digitale theaterfotografie kunt gebruiken bij uw publicaties.

PR & Publiciteit

Lida Schepers/Hilbrand Adema

Telefoon 026 445 00 62

Fax: 026 443 78 21

E-mail: (pr@snk.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie