Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scarlet verlaagt tarieven internationaal telefoonverkeer

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

SCARLET VERLAAGT TARIEVEN INTERNATIONAAL TELEFOONVERKEER


· Tarieven naar 175 bestemmingen dalen gemiddeld met 10-15%
Lelystad, 29 juni 2001 ­ Scarlet Telecom, de snelgroeiende telecomaanbieder in de Benelux,
verlaagt zijn tarieven van internationaal telefoonverkeer met gemiddeld 10-15 procent. De tariefsverlaging geldt vanaf 15 mei voor meer dan 175 internationale bestemmingen.
Zo kost een telefoontje naar Israel of Japan nu nog slechts 25 cent (ex. BTW) per minuut; een besparing van meer dan 50% ten opzichte van KPN Telecom.

Scarlet heeft de afgelopen maanden zeven genaamde Carrier Pre-Select bedrijven overgenomen. Daardoor heeft Scarlet een groot telefoonvolume weten op te bouwen, hetgeen de onderneming een krachtige inkooppartij maakt. "Dit is goed nieuws voor onze klanten, want die gaan hier nu direct van profiteren", zegt Dr. Paul Gelderloos, CEO van Scarlet Telecom. "Allereerst verlagen wij de telefoontarieven naar 175 internationale bestemmingen. Verdere tariefverlagingen zijn zeker niet uitgesloten", zegt Gelderloos.

Scarlet behoort inmiddels tot de top drie van telecom ondernemingen in Nederland en biedt het bedrijfsleven en de particuliere markt voordelige telecomdiensten van hoge kwaliteit.
De onderneming bedient ruim 200.000 actieve klanten in de Benelux. Scarlet Telecom maakt een explosieve groei door. De onderneming heeft zich ten doel gesteld één van de toonaangevende aanbieders in de Benelux te worden van gecombineerde diensten voor spraak, data en Internet voor consumenten en zakelijke klanten.

Over Scarlet Telecom:
Scarlet Telecom is sinds 1992 actief op de Nederlandse telecommarkt en biedt de zakelijke en particuliere gebruiker een omvangrijk dienstenpakket dat bestaat uit breedband-IP, spraak- en datacommunicatie en dienstverlening met toegevoegde waarde zoals web- en serverhosting en E-commerce diensten. Het productportfolio van Scarlet zal nog dit jaar worden uitgebreid met mobiele diensten voor de zowel de zakelijke markt als de top van de particuliere markt. Recentelijk werd in België de eerste buitenlandse vestiging geopend. Info: www.scarlet.nl

//einde bericht

Steijger.communications
Media- and Public Relations Consultancy
P.O. Box 118
3890 AC Zeewolde, the Netherlands
Tel: +31 36 523 5330
Fax: +31 36 523 5331
www.steijger.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie