Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensiekrant en -maandbladen nu op internet

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieNieuwsberichten


Defensiekrant en -maandbladen nu op internet

29-06-2001

Met ingang van deze maand zijn de Defensiekrant en de defensiemaandbladen Alle Hens, Legerkoerier en Vliegende Hollander in hun geheel op internet te zien. Tot nu toe waren op de internetsite van het ministerie van Defensie, www.mindef.nl alleen de belangrijkste artikelen te vinden. Door de Defensiekrant en defensiemaandbladen als PDF-bestand op te nemen, zijn ze nu in de uiteindelijke vormgeving - dus compleet met foto's en andere illustraties - te bewonderen.

Om de PDF-bestanden te kunnen lezen, dient de internetgebruiker wel te beschikken over het programma Acrobat Reader. Deze software wordt echter op grote schaal verspreid via internet en op de meeste computers tegenwoordig zelfs standaard geïnstalleerd. PDF-bestanden zijn wel groter dan de gebruikelijke tekstbestanden en het downloaden duurt dus langer. Maar daar staat tegenover dat iedereen - waar ook ter wereld - de Defensiekrant en defensiemaandbladen al kan lezen vanaf het moment waarop deze verschijnen. Naast de actuele nieuwsberichten van de internetredactie en een overzicht van ondermeer alle brieven die door het ministerie van Defensie naar bijvoorbeeld de Tweede Kamer worden gestuurd, kan de internetgebruiker nu dus ook de achtergrondverhalen bij het nieuws over Defensie lezen.

De Defensiekrant verschijnt iedere week op donderdag, de defensiemaandbladen Alle Hens, Legerkoerier en Vliegende Hollander steeds in de eerste week van de maand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie