Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PSO steunt samenwerking met Servische industrie en landbouw

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

29 juni 2001
PSO ondersteunt samenwerking met Servische industrie en landbouw

Nederlandse bedrijven die investeringen in en/of duurzame handelsrelaties met Servische bedrijven ambiëren op het gebied van landbouw of industrie, kunnen tot en met 25 (landbouw) en 26 (industrie) juli voorstellen indienen voor economische samenwerkingsprojecten met Servische partners binnen het Programma Samenwerking Oost-Europa (PSO). De samenwerking met Servische bedrijven is nieuw binnen het PSO.

Het PSO biedt Nederlandse ondernemers de mogelijkheid initiatieven te ontplooien in Servië, waarbij zij via technische assistentie kennis overdragen aan lokale partners en zij Nederlandse technieken demonstreren. Servië beschikt over een diversiteit van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie