Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pontje Pasgeld in Rijswijk tijdelijk uit de vaart genomen

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

ers- en Nieuwsberichten...
Pontje Pasgeld in Rijswijk tijdelijk uit de vaart

Rijswijk, 29 juni 2001

Het pontje Pasgeld, tussen de Delftweg en het Jaagpad, zal tijdelijk in verband met een verloren schroef geen dienst kunnen doen. De gemeente Rijswijk zal er alles aan doen om het ongemak voor de gebruikers van het pontje zo kort mogelijk te laten duren.

De schroef van het pontje is vanmorgen losgeraakt van de aandrijfas en ligt nu op de bodem van het Rijn-Schiekanaal. Door de brandweer van Rijswijk is getracht om de schroef op te sporen. Dit is tot op heden nog niet gelukt.
De kans bestaat dat de veerdienst maandag weer is hersteld. Onderzocht wordt of er bij de leverancier van het pontje een geschikte schroef op voorraad leverbaar is. Tevens wordt geprobeerd om tijdelijk een ander pontje in Rijswijk in te zetten. Met de provincie Zuid-Holland wordt hierover gesproken.

De fietsers en voetgangers die normaal van het pontje gebruik maken(door de weeks van 7.00 tot 17.00 uur) worden door middel van borden gewaarschuwd dat het pontje niet vaart.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie