Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam opent Koninginnetoren

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Rotterdam opent Koninginnetoren

Wethouder Hans Kombrink (o.m. Ruimtelijke Ordening en Grondzaken) opent op vrijdag 29 juni om 15.30 uur de Koninginnetoren op de hoek van de Goudse Rijweg en de Boezemsingel naast verzorgingscentrum Hoppesteyn. Opdrachtgever voor de bouw van de Koninginnetoren is Woontrefpunt MaasDelta Spijkenisse. De toren van 75 meter hoog biedt 82 2- en 3-kamerappartementen verdeeld over 26 verdiepingen. De huurappartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren. De woontoren is inpandig verbonden met het naastgelegen verzorgingscentrum Hoppesteyn. De bewoners van de Koninginnetoren kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Hoppesteyn, zoals een restaurant, recreatiezaal, een winkel, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie