Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kruispunt Oranjesingel in Breda afgesloten

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

29-06-2001

Kruispunt Teteringenstraat - Oranjesingel afgesloten Op maandag 2 juli aanstaande starten de werkzaamheden aan het kruispunt Teteringenstraat-Oranjesingel. Het kruispunt wordt om 06.00 uur geheel afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt via borden omgeleid. Dinsdag 3 juli om 06.00 uur wordt het kruispunt weer gedeeltelijk opengesteld.

Om het asfalt te frezen is het noodzakelijk dat het kruispunt een dag voor alle verkeer wordt afgesloten. Op maandag 2 juli om 06.00 uur gaat het kruispunt dicht voor alle doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Teteringsedijk, Beverweg, Ignatiusstraat, Nassaustraat en Ceresstraat. Dinsdag 3 juli om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie