Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Marketing Directeur Sun Microsystems Nederland B.V.

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
1524cb9.gif

Sun Microsystems benoemt Frank Bell tot Marketing Directeur Sun Microsystems Nederland B.V.

Amersfoort, 29 juni 2001 - Met ingang van 1 juli 2001 is Frank Bell (47) als Marketing Directeur Nederland verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coördinatie van het marketingbeleid voor de Nederlandse vestiging van Sun Microsystems. Naast de functie van Marketing Directeur Nederland blijft Bell in zijn functie van Sales Manager ook verantwoordelijk voor Product en Services Sales. Voorheen was Frank Bell als Directeur Enterprise Services al verantwoordelijk voor de totale service-activiteiten van Sun in Nederland.

Voordat hij bij Sun Microsystems in dienst trad, vervulde Frank Bell verschillende service- en sales-management functies bij Digital (later Compaq), waar hij van 1976 tot en met 1998 werkzaam was. De eerste tien jaar was hij verantwoordelijk voor het service management van enkele service-vestigingen. In sales management deed hij vervolgens ervaring op in de segmenten overheid en finance. De laatste 5 jaren dat Bell bij Digital/Compaq werkte, was hij sales en marketing manager voor added value services zoals Outsourcing, Consulting en Netwerk Implementation.

Over Sun Microsystems
Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1982, heeft Sun Microsystems, Inc. (Nasdaq: SUNW), consequent vastgehouden aan haar visie: The Network is the Computer. Vanuit die visie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van de krachtige hardware, software en services die aan de basis staan van internet en intranet, LAN's en WAN's. Oplossingen waarmee klanten wereldwijd hun positie versterken, tot de macht n. Sun heeft een jaaromzet van US $ 19,2 miljard en is aanwezig in meer dan 170 landen.

Voor meer informatie en foto's van Frank Bell:

Sun Microsystems
Jeanette Verstappen
Tel.: 033 45 15 000
e-mail: (jeanette.verstappen@holland.sun.com)

Whizpr
Ward van Beek
Tel.: 0317 -410 483
e-mail: (sun@whizpr.nl)

Attachment Converted: "C:\EUDORA\Attach\1524cb9.gif"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie