Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wellance introduceert internetbeveiliging Regedoc v3.0

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wellance introduceert Regedoc v3.0

Nieuwe release resulteert in verbeterde interoperabiliteit en internetbeveiliging

Diemen, 29 juni 2001 - Wellance, leverancier van oplossingen voor veilige digitale informatie-uitwisseling via IP netwerken, introduceert Regedoc v3.0, de nieuwe en verbeterde versie van de enige dienst waarmee informatie volstrekt veilig via het Internet kan worden uitgewisseld. Regedoc v3.0 biedt e-communities verbeterde interoperabiliteit, m.n. ook als er al digitale paspoort (certificaat) projecten uitgerold worden.

Dankzij Regedoc v3.0 zijn op samenwerking gerichte communities verzekerd van 100% beveiliging wanneer zij gevoelige of vertrouwelijke informatie uitwisselen via het Internet. Daar komt bij dat Regedoc nu nog beter kan worden geïntegreerd met de bestaande IT-infrastructuur, hetgeen zich over de gehele linie vertaalt in robuustheid, kosteneffectiviteit en betrouwbaarheid. Gebruikers van de Regedoc-dienst kunnen daarom op de ingeslagen weg doorgaan en blijven werken met de certificerende partij en PKI-services (Public Key Infrastructure) van hun keuze.

De outsourced dienst Regedoc beheert en regelt de informatiestroom van de afzender tot de ontvanger en maakt daarbij optimaal gebruik van de bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor kunnen gebruikers van verschillende communities, die met X509 werken (standaard digitale certificaten), probleemloos informatie uitwisselen met Regedoc.

Software Developer Kit
Een ander pluspunt is de beschikbaarheid van een Software Developer Kit (SDK). Met deze kit kunnen organisaties zelfs op eindgebruikersniveau zelf vorm geven aan hun communicatieproces, terwijl de Regedoc-dienst op serverniveau kan worden geautomatiseerd en gestroomlijnd. Op deze wijze kunnen gebruikersorganisaties van tevoren bepalen welke informatie met Regedoc wordt verstuurd. Dit voorkomt vergissingen en problemen en legt de beslissing - als geautomatiseerde taak - bij de server.

Regedoc wordt aangeboden als een mondiale outsourced dienst die zich conformeert aan best practices in de industrie. Regedoc is de ideale oplossing voor elke e-community die belangrijke en gevoelige informatie uitwisselt via het Internet. De dienst voldoet aan alle eisen om uit te groeien tot de de facto dienst voor beveiligde informatieuitwisseling via het Internet.

Regedoc
Regedoc is bedoeld voor bedrijven en communities, die hun communicatie processen meer efficiënt willen maken maar aarzelen om IP te gebruiken voor de overdracht van vertrouwelijke gegevens, bestanden en berichten. Derhalve voorziet Regedoc in beveiligde en gecontroleerde informatieuitwisseling over het Internet. De dienst waarborgt de vertrouwelijkheid, integriteit, authenticiteit en acceptatie (onweerlegbaarheid) van elektronisch verstuurde berichten en bestanden. Regedoc is de meest betrouwbare methode voor communicatie en gegevensoverdracht via het Internet, intranet en extranet.

Kenmerken Regedoc:


· Outsourced PKI

· In real-time volgen en bewaken van informatieoverdracht
· Private key digitale handtekeningen bij versturen en ontvangen
· Tijdstempelen

· Content-integriteit tijdens uitwisseling

· Bewijs van ontvangst

· Individuele eindgebruiker ondersteuning

· Rapportages en specifieke kostallocatie

Regedoc wordt in alle uithoeken van de wereld gebruikt. Vergeleken met traditionele manieren om documenten op betrouwbare en controleerbare wijze te bezorgen, bijvoorbeeld koeriersdiensten, is Regedoc een ongekend kostenbesparende oplossing.

Over Wellance
Wellance is een internationaal bedrijf dat in 1995 werd opgericht. Het is gevestigd in Nederland en beschikt over het BS 7799 en ISO9001-certificaat. Als gevolg van aanzienlijke investeringen van 3i en p3 technology partners bv kwam het globale expansieprogramma van het bedrijf in mei 2000 in een stroomversnelling. Daarvoor werd een Europees marketinghoofdkantoor in Groot-Brittannië opgericht. De standaards en processen die zijn ontwikkeld door Wellance hebbengeleid tot een grondige kennis van de dynamiek van de op e-business en e-community gebaseerde transacties en communicatie. Bovendien zijn de standaards en de processen uitgeroepen tot 'industry best practice' door PricewaterhouseCoopers. www.wellance.com .

Voor meer informatie:

Wellance
Rachel Dealey, Marketing Communications Manager
Tel: +44 1628 772913
E-mail: (rachel.dealey@wellance.com)

A: Work in Progress
Douwe-Jan Post
Tel: +31 (0) 20 363 11 52
E-mail: (djpost@workinprogress.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie