Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deba levert eerste EuroCargo Tector met slaapcabine aan EST

Datum nieuwsfeit: 29-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

29-6-2001

Iveco-dealer Deba levert 1ste EuroCargo Tector met slaapcabine aan koeriersbedrijf EST

Iveco-dealer Deba (Etten-Leur) leverde onlangs de 1ste EuroCargo Tector met slaapcabine aan het koeriersbedrijf EST. Deze EuroCargo distributietruck is de eerste mét slaapcabine die in de Benelux afgeleverd wordt. Het gaat om het type 75E18 van 180 pk met nieuwe Tector motor.

De firma EST (European Special Transports BV) werd in 1996 opgericht. Ze is gespecialiseerd in alle segmenten van de koeriers- en transportbranche (internationale en nationale sneltransporten, distributie, nachtvervoer, swappen (afleveren en/of omruilen of ophalen), op- en overslag, logistiek en luchtvrachten). EST telt 3 vestigingen : Etten-Leur, Waalwijk en Nijmegen.

Het wagenpark van EST bevat inmiddels een 30-tal Ivecos (waaronder EuroTechs, EuroStars, EuroCargos en een 20-tal Dailys).

De directie van EST benadrukt de kwaliteit van de 24 uurs service en de vertrouwensrelatie met Deba als doorslaggevende elementen in zijn keuze voor Iveco.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie