Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ADECCO Hoofdsponsor NK Wielrennen

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ADECCO

Adecco Hoofdsponsor NK Wielrennen

ADECCO HOOFDSPONSOR NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP WIELRENNEN

Uitzendorganisatie Adecco is de nieuwe hoofdsponsor van de Nederlandse Kampioenschappen Wielrennen op de weg. Het NK, georganiseerd door Top Sports Marketing, wordt op 30 juni en 1 juli 2001 verreden in Nijmegen. Adecco is in het wielrennen ook actief bij de Lotto Adecco ploeg van sprinter Jeroen Blijlevens.

Naast wielrennen is Adecco eveneens sponsor van de KNVB en het Formule I team van Alain Prost. Adecco behoort tot de top van de personele dienstverleners. Het heeft in Nederland circa 300 vestigingen en zet dagelijks meer dan 25.000 flexkrachten aan het werk. Bij Adecco zelf werken meer dan 1300 mensen.

Adecco heeft als motto inlevingsvermogen, snelheid en regelkracht. Die commerciële gedrevenheid laat het terugkomen in de sportsponsoring. Adecco voorziet het NK Wielrennen van de totale personeelsbehoefte.

21 mei 01 13:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie