Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunst-Economie symposium op CHampion Gelderland

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchKunst Economie symposium op CHampion Gelderland Op zaterdagochtend 30 juni aanstaande (aanvang 11.00 uur) vindt in het seminarpaviljoen van CHampion Gelderland op Papendal een symposium plaats in het kader van het KI-project. Met dit symposium wordt dit vorig jaar gestarte project afgerond. Doel ervan is samenwerking te realiseren tussen het Midden en Klein Bedrijf (MKB) en kunstenaar-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen en aan te tonen dat die samenwerking economisch profijtelijk kan zijn voor beide partijen. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en Eurowerk. KI staat voor Kennisimpuls.

Op het symposium ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie