Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DaimlerChrysler Nederland mobiliteitspartner 'Rotterdam 2001, Cultu..

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: DaimlerChrysler Nederland
Zoek soortgelijke berichten
DaimlerChrysler Nederland

DaimlerChrysler Nederland mobiliteitspartner 'Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa'

Rotterdam is dit jaar officieel Culturele Hoofdstad van Europa, waardoor de havenstad het hele jaar in het teken staat van kunst en cultuur. Naast de vele festivals en optredens die inmiddels hebben plaatsgevonden, barsten aan de vooravond van de zomermaanden de activiteiten nu ook los in de diverse Rotterdamse wijken.

DaimlerChrysler Nederland treedt naast huisvervoerder & official carrier RET op als mobiliteitspartner om de organisatoren van Rotterdam 2001 en de vele VIP's die zich onder het nationale en internationale publiek bevinden, te vervoeren. Zo zijn er de komende maanden bijvoorbeeld twee speciaal bestickerde smarts te zien die voor het vervoer tussen de diverse locaties in en rond Rotterdam worden ingezet.

De organisatie van Rotterdam 2001 heeft dit jaar overigens ook de beschikking over auto's van de andere merken die DaimlerChrysler in Nederland vertegenwoordigt; Mercedes-Benz en Chrysler.

Huub van de Coolwijk (President-Directeur van DaimlerChrysler Nederland) en zakelijk directeur Han de Bruijne (foto rechts) van Rotterdam 2001 bezegelen de ingebruikname van de smarts.

Juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie