Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-06-2001

Politieberichten district Lekstroom, 15.00 uur
Rijden onder invloed

NIEUWEGEIN/HOUTEN In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juni werd om één uur op de Diepenbrocklaan, een bestuurder met zijn auto op alcoholgebruik gecontroleerd. De bestuurder, een 20-jarige inwoner van Nieuwegein, bleek inderdaad alcohol gedronken te hebben. De verdachte werd aangehouden en aan het bureau bleek hij bij de ademanalyse 1,7 promille aan alcohol in het lichaam te hebben. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

In Houten werd omstreeks hetzelfde tijdstip eveneens een auto gecontroleerd, waarvan de bestuurder onder invloed bleek te zijn. De verdachte, een 21-jarige inwoner van Houten, reed slingerend over de Rondweg. Aan het bureau bleek hij bij de ademanalyse 0,9 promille aan alcohol in het lichaam te hebben. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

Op de Richterslaan in Nieuwegein werd om kwart voor drie tijdens dezelfde nacht een 27-jarige inwoner van Nieuwegein aangehouden. De verdachte reed met zijn bestelauto met hoge snelheid over de A.C. Verhoefweg. Na de blaastest op straat bleek de verdachte alcohol te hebben gedronken. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat hij 1,8 promille aan alcohol in zijn lichaam had. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie