Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwd VIP village op TT Circuit Assen

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TT Circuit Assen, april 2001

Persbericht

EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN STIJL IN

VERNIEUWDE VIP VILLAGE OP TT CIRCUIT ASSEN

Op zaterdag 30 juni 2001 wordt voor de 71e maal de Rizla+ Dutch TT verreden op s wereld beroemdste motorcircuit, het TT Circuit Assen. De laatste zaterdag van juni zorgt steevast voor spektakel. De sfeer is uniek, de spanning om te snijden en de races zijn om van te smullen. De Nederlandse wegrace Grand Prix trekt méér dan 125.000 bezoekers en motorliefhebbers over de hele wereld naar Assen en geniet nog immer een stijgende populariteit.

Het TT Circuit Assen is en blijft volop in ontwikkeling. In de afgelopen jaren investeerde de TT-organisatie bijna ' 40 miljoen in een volledig vernieuwde accommodatie, waaronder 30 VIP-rooms en 5 Founderslounges, een nieuwe (hoofd)tribune, een 5 etage hoge wedstrijdtoren en nieuwe pitboxen.

De vraag naar VIP-arrangementen tijdens Nederlands grootste eendaagse sportevenement overtrof evenwel de capaciteit en de mogelijkheden. Reden genoeg voor het TT Circuit Assen om in nauwe samenwerking met Lee van Dam Productions en De Boer tenten een topklasse geoutilleerde VIP Village met uitstekende hospitality mogelijkheden te creëren.

Het danig uitgebreide VIP Village, dat plaats moet gaan bieden aan maximaal 3.000 VIP-gasten, schept unieke mogelijkheden waar het relatiemarketing betreft. Bedrijven presenteren er business-to-business hun producten, terwijl de eigen VIP-gasten op topklasse entertainment van de bovenste plank worden getrakteerd. Een relatiemarketing mogelijkheid dat de exclusiviteit van de Formule 1 zelfs overstijgt..

Het 6.000 vierkante meter tellende VIP Village is gesitueerd op de mooiste plek van het TT Circuit Assen en tevens centrum van alle actie: de paddock/binnenterrein.

Een dag in het VIP Village biedt tal van privileges, zoals:


-eventueel eigen accommodatie in De Boer tenten

-een speciale VIP-tribune met Big Screen


-een paddocktour bij de Grand Prix teams


-pitwalk


-topkwaliteit catering


-speciale file-vrije VIP-route naar de VIP parking

-VIP-parkeerplaats op ca 200 meter van het VIP Village

-Shuttle service van VIP-parking naar VIP Village

-hostess service

Met de uitbreiding en verdere professionalisering van het VIP Village en de extra aandacht voor persoonlijke begeleiding van de VIP-gasten tijdens de Rizla+ Dutch TT, blijft het TT Circuit Assen the place to be voor het Nederlandse en internationale bedrijfsleven.

Voor boekingen en informatie kunnen geïnteresseerde bedrijven zich wenden tot:

TT Circuit Assen

afd. Relatiemarketing, mevr. G. Uninge

Tel. (0592) 380 380 (relaties@tt-assen.com)

en

Lee Van Dam Productions

mevr. Monique Boog

Tel. (0592) 318 055 (ldp@leevandam.nl).Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie