Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Een kennismaking met Off Road & Survival in de Autotron

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2001 in Autotron Een avontuurlijke kennismaking met Off Road & Survival!

ROSMALEN - Actie, actie en nog eens actie! Dat is waar het tijdens Off Road & Survival op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in Autotron allemaal om draait. Stoere 4x4s, ligfietsparcours, spectaculaire off road-parcoursen, een professionele klimwand, uitdagende mountainbikebaan, demonstraties, verkoop van buitensportartikelen - bezoekers komen handen en voeten te kort om alle programmaonderdelen op één dag af te werken. Vanaf nu kunnen niet alleen fervente 4x4 rijders maar ook alle fanatieke buitensportliefhebbers terecht bij Off Road & Survival.

In het laatste weekend van juni staat Autotron geheel in het teken van de buitensporten. De organisatie verwacht de bezoekers met een groot aantal buitensporten kennis te laten maken. Daarbij is het mogelijk om diverse buitensporten zelf uit te proberen op de daarvoor uitgezette parcoursen.

Het aanbod in het promodorp loopt uiteen van demonstraties tot doe - activiteiten en van clubpresentaties tot promotiestands van diverse accessoires van buitensporten.

Dit voorjaar krijgt het onderdeel buitensporten de aandacht. Rond de grote vijver en op het evenemententerrein van Autotron zullen tal van buitensporten gedemonstreerd worden. Trailrijders tonen hun evenwichtskunsten op twee wielen, er wordt met zogeheten Big Foots gereden en er worden liertechnieken gedemonstreerd. Ook bestaat er de mogelijkheid om te kanoën en met quads en sandbuggies te rijden. Bezoekers zonder hoogtevrees kunnen de sensationele klimwand met abseilmogelijkheid uitproberen. Wie liever met beide benen op de grond
- in dit geval op de pedalen wil blijven staan - kan een stukje racen op de mountainbikebaan of op het ligfietsparcours. De echte helden kunnen kruisboogschieten of zich op een paintballparcours uitleven.

In de bossen op het Autotronterrein kunnen de doorgewinterde 4x4 chauffeurs hun kunnen tonen achter het stuur van hun eigen 4x4. Hen wacht een rit vol diepe sporen, steile heuvels en modderige waterpartijen. Voor de beginnende off roadrijder is er een cursus terreinrijden en zijn er eenvoudigere parcoursen uitgezet. Bezoekers die niet over een eigen terreinwagen beschikken en toch eens met een stoere bolide over ruig terrein willen rijden, kunnen meerijden in beschikbaar gestelde 4x4s. Grijp deze unieke kans om de sensatie van het rijden op onverhard terrein aan den lijve te ondervinden. Indien u met uw eigen 4x4 wenst deel te nemen aan de uitgezette parcoursen, dan kunt u contact opnemen met Autotron op telefoonnummer 073-5233300. Overigens levert het kijken naar al dit gemodder ook heel veel kijkplezier op. Vorig jaar kwamen zon duizend eigenaren met hun eigen 4x4 naar Rosmalen.

Dealerbedrijven geven informatie over hun 4x4-aanbod. Daarnaast worden er in het promodorp diverse 4x4 accessoires, literatuur, gereedschap, modelautos, onderhoudsproducten en 4x4 reizen aangeboden. Vertegenwoordigers van organisaties die zich inzetten voor de promotie van buitensporten en terreinrijden stellen geïnteresseerde bezoekers op de hoogte van hun activiteiten.
Ook de outdoorsector is ruim vertegenwoordigd. Speciaalzaken presenteren een ruim aanbod van buitensportartikelen, zoals rugzakken, schoenen, tenten enzovoort.

Een bezoek aan Off Road & Survival is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Het gehele gezin kan een rondje over het 4x4-parcours rijden of de ligfietsen uitproberen. Uiteraard is ook het dagattractiepark en het SpeeloDome geopend. In het speelparadijs heeft een groot aantal uitdagende speeltoestellen en -attributen een plaatsje gekregen. In het AutoDome wordt ruim een eeuw autohistorie en vele facetten van de automotive industry op een aantrekkelijke interactieve wijze gepresenteerd.

Off Road & Survival is zaterdag 30 juni en zondag 1 juli geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt 21,50 gulden voor volwassenen, kinderen 4 tot 12 jaar 17,50 gulden.

Deelname aan het rijden op de 4x4 parcoursen bedraagt 70,00 per auto, per dag.

Autotron is gelegen aan de A50 s-Hertogenbosch - Nijmegen en wordt op de ANWB - borden aangegeven. Voor informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer, bel 0900-9292.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie