Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim acht ton aan prijzengeld bij CHampion Gelderland

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchRuim acht ton aan prijzengeld bij CHampion Gelderland De prijzenpot van CHampion Gelderland is beter gevuld dan ooit. In de verschillende spring- en dressuurrubrieken van het paardensportevenement dat eind deze maand op Nationaal Sport Centrum Papendal wordt gehouden, is een totaalbedrag van 809.500 gulden te verdienen. De organisatie van het vijfdaagse concours hippique heeft ditmaal ook het Europees Kampioenschap op het affiche staan en verwacht circa 100.000 bezoekers.

De hoogst gedoteerde rubriek is evenals voorgaande jaren de Akzo Nobel Trophy, die zaterdagavond 30 juni op Papendal wordt verreden. In die rubriek is 200.000 ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie