Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voor de derde maal Keti-Koti in Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Voor de derde maal Keti-Koti in Hoogvliet

11 juni 2001

De sociaal culturele vereniging Kolibrie organiseert in samenwerking met de Stichting Welzijn Hoogvliet en de Stichting Satya Dharma voor de derde keer Keti-Koti op zaterdag 30 juni aanstaande.

Voortbordurend op de successen van de afgelopen twee jaar organiseert de sociaal culturele vereniging Kolibrie samenwerking met de Stichting Welzijn Hoogvliet en de Stichting Satya Dharma voor de derde keer Keti-Koti op zaterdag 30 juni aanstaande. Keti-Koti betekent letterlijk de ketenen verbroken en het is de naam van de dag waarop de afschaffing van de slavernij wordt herdacht die op 1 juli 1863 officieel een feit was in Suriname. Het feest vindt plaats op het plein bij het verenigingsgebouw van Kolibrie aan de Traviataweg 75. Audrey Buitenman van de Hoogvlietse jongerenraad opent het feest officieel om 14.00 uur. Het festijn gaat door tot 20.30 uur. Ook dit jaar biedt de organisatie een gevarieerd programma met onder andere optredens van een Hindoestaanse zang- en dansgroep Formation, de kassecogroepen La Caz en Zonnebloem, de kawinaband Krien jé-jé, Set-dansen en de Antilliaanse band Respect. Er is natuurlijk ook volop de gelegenheid om tijdens het feest allerlei exotische hapjes te nuttigen. Wie belangstelling heeft om lekkernijen te verkopen, kan contact opnemen met de voorzitter van de culturele vereniging Kolibrie, de heer Ferdi Buitenman, telefoon 06 55842764.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie