Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rizla+ Miss TT 2001 verkiezing

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rizla+ Miss TT 2001

De Rizla+ Miss TT 2001 verkiezing, een spektakel dat niet gemist mag worden !

Wie huldigt de winnaars van de Rizla+ Dutch TT - 30 juni 2001 ?

Kandidaten gezocht voor Miss TT Wie wordt er Miss TT 2001?Intussen is het min of meer een traditie geworden, de verkiezing van de Miss TT. Op donderdagavond 15 maart a.s. om 20.00h vindt de 4e editie plaats van de Rizla+ Miss TT Verkiezing in het paddock restaurant van het TT Circuit Assen.

12 mooie missen zullen weer strijden om de eer van de titel: Rizla+ Miss TT 2000. De nieuwe Miss mag zich tijdens de Rizla+ Dutch TT op zaterdag 30 juni 2001 verheugen in de belangstelling van ruim 125.000 motorliefhebbers. De winnaars van de TT, het grootste motorsportevenement van Nederland worden gehuldigd door de nieuwe Miss TT. Tevens zal zij gedurende het race-seizoen een aantal promotionele activiteiten op zich nemen. De winnares van de Rizla+ Miss TT 2001 verkiezing gaat niet met lege handen naar huis. Speciaal voor haar staat een Yamaha scooter, type Aerox stage 2, te wachten.

De Miss Verkiezing bestaat uit 3 ronden (vrijetijdskleding, badpakken en avondkleding), waarin de missen o.a. worden getest op hun kennis over de motorsport. De 12, na de voorselectie op zaterdagavond 24 februari a.s. geselecteerde missen, zullen zich moeten onderwerpen aan een training in communicatie, beweging en presentatie, alvorens zij zich ambassadrices van de motorsport mogen noemen. De presentatie is o.a. in handen van Jaap Timmer presentator op Eurosport. Prominenten uit de auto- en motorwereld, nemen zitting in de jury, waaronder een bekend Grand Prix coureur.

Heb jij het lef om deze leuke uitdaging aan te gaan en ben je:
* representatief en spontaan

* tussen de 1m72 1m85

* tussen de 16 en 26 jaar

* heb jij kledingmaat 36-38

* fotogeniek
Alle vragen met een volmondig "ja!" beantwoordt? Meld je dan snel aan bij LDP / Lee van Dam Productions b.v. (contact: Monique Boog) voor een inschrijfformulier. Bel 0592-318055 of stuur een e-mail naar ldp@leevandam.nl. De inschrijving loopt t/m maandag 19 februari.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie