Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Topattracties op Etten-Leurse zomerkermis

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Topattracties op Etten-Leurse zomerkermis

De kermis in het centrum van Etten-Leur vindt dit jaar plaats van zaterdag 30 juni tot en met woensdag 4 juli aanstaande.

Technische hoogstandjes als SnowJet, Space Fall, Love Machine en Space Roller staan opgesteld naast de altijd populaire botsauto's, draaimolens en behendigheidsspelen. En natuurlijk ontbreken de diverse eetgelegenheden niet: van palingwagen tot nougatkraam en van suikerspinnenverkoop tot oliebollenkraam. In totaal telt de Etten-Leurse kermis 40 attracties van topniveau. Dat wordt dus "meemaken en meedoen!".

De kermis staat dit jaar op de Markt voor het gemeentehuis, op de Oude Bredaseweg (tot aan de Van Berchemlaan), op de Anna van Berchemlaan (tot aan de Oranjelaan) en op de parkeerplaatsen bij de Nobelaer (oostelijk en westelijk van de Anna van Berchemlaan).

Evenals voorgaande jaren is er een kermisloterij, waarmee grote prijzen te winnen zijn. Bezoekers van de diverse attracties krijgen steeds gratis loten aangereikt. Megapool en Allicht De Lichtbol geven ook loten uit.
Loten kunnen dinsdagavond tussen 21.00 en 21.30 uur worden ingeleverd in een speciaal verzegelde bus op het kermisterrein. De trekking vindt plaats om circa 21.30 uur.
De winnaars dienen wel zelf aanwezig te zijn om in aanmerking te komen voor de prijs.

Maar er is meer
Op maandagavond 2 juli is clown Bassie vanaf 19.15 uur aanwezig om samen met de kinderen kermis te vieren. Dezelfde avond is er om 23.00 uur een grootse vuurwerkshow in het Oderkerkpark. De laatste kermisdag, woensdag 4 juli, heet traditiegetrouw familiedag. Op deze slotdag zijn er diverse verrassingskortingen voor het hele gezin.
Eveneens op maandag wordt een groep verstandelijk gehandicapten de gelegenheid geboden om de kermis van 14.00 - 15.00 uur gratis te bezoeken. De kermis is aansluitend van 15.00 - 24.00 uur open voor het publiek. De openingstijden op de overige dagen zijn: zaterdag 14.00 - 24.00 uur, zondag van 13.00 - 24.00 uur, dinsdag van 14.00 - 24.00 uur en op woensdag van 10.00 - 24.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie