Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie 'Een boek verbeeld' in Hardinxveld-Giessendam

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Boek te zien op expositie

HARDINXVELD-GIESSENDAM - In het museum De Koperen Knop worden in de periode 30 juni t/m 15 september uitgaven van auteurs uit de Alblasserwaard (en Vijfheerenlanden) tentoongesteld onder het motto 'Een boek verbeeld'. Ook het boek 'Stad & Streek, deze week!' van auteur Peter Donk uit Giessenburg en fotograaf Richard van Hoek uit Papendrecht zal daar worden geëxposeerd.

Ook vindt u op de tentoonstelling van de tientallen auteurs stukjes tekst, een foto, een persoonlijk voorwerp, een lijst van geschreven boeken e.d. van de schrijver. De expositie is voorzien van enkele tableaus en uitvergrote foto's van belangrijke thema's. Het boek 'Stad & Streek, deze week!' biedt een portret van honderd (oud-)inwoners van de Alblasserwaard. De uitgave kwam vorig jaar tot stand en kwam uit te gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de streekomroep MerweRadio. Het boek is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige radioprogramma en is op zaterdag 4 november vorig jaar gepresenteerd. Het eerste exemplaar is in ontvangst genomen door programmamaker Aad van den Heuvel. Het boek is een uitgave van Peter Donk Productions te Giessenburg.

Fotobijschrift:

* Oud-Rabobank-directeur Arie in 't Veld (links) reikte het eerste exemplaar destijds uit aan tv-presentator Aad van den Heuvel (rechts). In het midden fofograaf Richard van Hoek (tweede van links) en auteur/journalist Peter Donk. (Foto www.alblasserwaard.net)
* Het boek 'Stad & Streek, deze week!', waarvan er inmiddels al honderden van zijn verkocht. (Foto www.alblasserwaard.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie