Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mogelijkheid tot aanvraag doorgangsbewijs Gentse Feesten

Datum nieuwsfeit: 30-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

G e n t s e F e e s t e n
2 0 0 1 D o o r g a n g s b e w i j z e n f e e s t z o n e (15/06/2001)

Particulieren die wonen in straten of op pleinen waar de openbare weg wordt ingenomen door de Gentse Feestenactiviteiten en die beschikken over een eigen autostandplaats (open of gesloten), kunnen een doorgangsbewijs verkrijgen.

Daarnaast levert de Dienst Feestelijkheden eveneens doorgangsbewijzen af voor :


1/ leveranciers voor de plaatselijke handelaars;


2/ optredende artiesten;3/ plaatselijke handelaars;

Daartoe dienen ze een aanvraag te richten aan de Dienst Feestelijkheden van de Stad Gent. De aanvraag moet worden ingediend vóór zaterdag 30 juni 2001 (uittreksel art. 11 en 13 van de politieverordening Gentse Feesten - gemeenteraad 28 mei 2001).

Iedere handelaar/ambulante handelaar krijgt bij zijn vergunning voor terras/uitstalling/stand een doorgangsbewijs tot de feestzone. Hiervoor moeten zij geen aanvraag doen; ze krijgen dit automatisch voor laden en/of lossen van hun zaak. Voorwaarde is wel dat een aanvraag tot inname openbare weg wordt gevraagd.

Vanaf 14 juli kunnen de aanvragen worden gericht aan het bestendig secretariaat van de Dienst Feestelijkheden naast het stadhuis, Botermarkt, 9000 Gent,

tel. (09)224 25 26.

Informatie

Dienst Feestelijkheden, Gasmeterlaan 107, 9000 Gent, tel. (09)269 46 20, fax (09)269 46 59, e-mail (feestelijkheden@gent.be)

Bevoegd

de heer Daniël Termont, schepen van de Haven, Economie en Feestelijkheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie