Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 01-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 1-07-2001
Mediaberichten 01 juli (12.30 uur)

ECHT Vechtersbaas aangehouden

ECHT De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige inwoner van Maasbracht aangehouden op verdenking van mishandeling. De man is vermoedelijk zonder enige aanleiding een 18-jarige inwoner van Echt en een 19-jarige inwoner van Maasbracht aangevallen in een lift in een gebouw aan de Gelrestraat. De 19-jarige wist snel te ontkomen, maar de 18-jarige werd herhaaldelijk in zijn gezicht geslagen terwijl de lift naar boven ging. Het slachtoffer wist na enige tijd te ontkomen en vluchtte via de trap naar beneden. Eenmaal buiten gekomen zocht de verdachte de confrontatie weer op. De inmiddels gearriveerde politie wist door in te grijpen een verdere vechtpartij te voorkomen. De 38-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. De zaak zal vermoedelijk worden afgehandeld met toepassing van snelrecht.

WEERT Aanhouding verdachte

WEERT De politie heeft zaterdagavond rond 21.40 uur een 26-jarige inwoner van Weert aangehouden op verdenking van mishandeling. De man heeft vermoedelijk zonder enige aanleiding een 19-jarige plaatsgenoot verwond met een mes, waarbij het slachtoffer letsel opliep aan zijn hals en hand. Dit gebeurde toen de 19-jarige met een groep vrienden op de Biest liep. De verdachte is vervolgens weggelopen en heeft zich even later op het politiebureau gemeld, waarna hij is aangehouden. De aanleiding voor de mishandeling is nog onbekend. De verdachte is inmiddels ingesloten voor nader onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie