Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CHampion Gelderland vereerd met bezoek Koningin Beatrix

Datum nieuwsfeit: 01-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchCHampion Gelderland vereerd met bezoek Koningin Beatrix

Bij CHampion Gelderland is verheugd gereageerd op de mededeling van de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdagmiddag dat Hare Majesteit Koningin Beatrix op zondag 1 juli een bezoek brengt aan het concours hippique. De koningin zal op Nationaal Sport Centrum Papendal de ontknoping bijwonen van het Europees Kampioenschap Springen dat dit jaar onderdeel is van CHampion.

Directeur Eep Landman van CHampion Gelderland: Het is een enorme eer dat de koningin ons concours bezoekt. Het is algemeen bekend dat ze een liefhebber is van de paardensport en we hopen al jaren op haar komst. Nu met het EK hadden we een extra ijzer in het vuur en gelukkig voor ons is het positief uitgepakt.

Enkele weken geleden vond op het kantoor van CHampion Gelderland in Oosterbeek een bespreking plaats over de komst van de koningin met vertegenwoordigers van de Rijksvoorlichtingsdienst. De definitieve beslissing om op 1 juli naar Arnhem te komen werd deze week genomen. Bestuursvoorzitter Pieter Lambrechtse van CHampion was aanwezig bij die bespreking: We hebben in een heel open sfeer gesproken en ik had er direct een goed gevoel bij. Dat de Rijksvoorlichtingsdienst nu bekend heeft gemaakt dat de koningin komt is daar een bevestiging van. We zijn ontzettend blij dat we onze vorstin bij de finale van het EK mogen verwelkomen.

CHampion Gelderland, dit jaar voor de zestiende keer, wordt gehouden van woensdag 27 juni t/m zondag 1 juli op Papendal. De wedstrijden voor het Europees Kampioenschap Springen staan op donderdag, vrijdag en zondag op het programma. Hoogtepunt op zaterdag is de strijd om de Akzo Nobel Trophy. Ook is er een uitgebreid internationaal dressuurprogramma met onder meer een landenwedstrijd en een kür op muziek. CHampion wordt omlijst door twee publieksevenementen: de CHampion Gelderland Country Fair en het culinaire festijn Europa Culinair.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie