Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijfde JAR-seminnar in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Sdu Uitgevers
Zoek soortgelijke berichten
Sdu Uitgevers

Vijfde JAR-Verklaard op 2 juli 2001 in het Hilton Hotel in Amsterdam! Het Hugo Sinzheimer Instituut en Sdu Uitgevers organiseren samen het vijfde JAR-seminar onder de naam JAR Verklaard, dat gehouden zal worden op maandag 2 juli 2001 in het Hilton Hotel Amsterdam aan de Apollolaan 138. Het seminar zal starten om 16.15 uur en zal duren tot 20.00 uur.

Op deze seminar zullen spreken: prof. mr. P.F. van der Heijden (hoofdredacteur van JAR, en voorzitter van de avond), mr. D. Thierry (redacteur van JAR) en mr. E. Verhulp. Zij analyseren en bespreken de jurisprudentie die in het afgelopen half jaar in JAR verschenen is.

Korting voor JAR-abonnees
Abonnees op JAR betalen voor dit seminar f 395,00 (excl. BTW) en niet-abonnees f 495,00 (excl. BTW). Hierbij is inbegrepen de speciale uitgave van JAR, die verschijnt naar aanleiding van JAR Verklaard, alsmede een lichte maaltijd.

U kunt zich direct opgeven voor deelname aan JAR Verklaard door het deelnameformulier in te vullen en te mailen naar (meij@jur.uva.nl). Schriftelijke aanmeldingen kunt u sturen naar:
Hugo Sinzheimer Instituut
t.a.v. mw. H. van der Meij-Netel
Postbus 1030
1000 BA Amsterdam

"EU-Commissie wil minimumstraf van vijf jaar voor drugshandel" "'Dieren zijn geen productiemiddel'"
"Nederland niet smetteloos op vlak van corruptiebestrijding"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie