Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaans sportstimuleringsfonds helpt jeugdtalenten met ambitie

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

Zaans sportstimuleringsfonds helpt jeugdtalenten met ambitie

maandag 2 juli 2001

Aanvragen uiterlijk 1 oktober 2001

Ook in 2001, net als vorig jaar, kunnen alle sportverenigingen in Zaanstad, behalve de voetbalverenigingen, een talentvolle, jeugdige sporter of talentvol jeugdteam voordragen voor een bijdrage uit het gemeentelijk jeugdsport-stimuleringsfonds. In dat fonds zit in totaal een bedrag van fl. 75.000 / 34.034. De bijdrage is bestemd voor professionele begeleiding en training van jonge talenten in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar. Deze sporters moeten over een flinke dosis talent en ambitie beschikken en aansprekende prestaties leveren op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

Alle Zaanse verenigingen ontvangen deze week de informatiefolder en het aanmeldingsformulier. Bij de aanvraag moeten de verenigingen aangeven op welke manier zij de talenten of teams willen ondersteunen en hoe het trainings-plan er uit gaat zien. Jeugdsporters uit Zaanstad die geen lid zijn van een Zaanse vereniging, maar wel in verenigingsverband sporten en voldoen aan de gestelde eisen, kunnen de folder opvragen bij het gemeentelijk Servicepunt Welzijn, tel. (075) 655 21 10, Postbus 1400, 1500 AK, Zaanstad.

De aanvraag voor een bijdrage uit het fonds moet altijd worden gedaan door de vereniging.
De aanvragen moeten uiterlijk 1 oktober 2001 bij het Servicepunt Welzijn binnen zijn.

Wie in aanmerking komen, wordt eind dit jaar bepaald door de toewijzings-commissie. De commissie bestaat uit de voormalige topsporters Mieke Sterk (atletiek), Gerrie Knetemann (wielrennen) en de Zaanse sportbestuurders Hans op den Velde en Arnold Kakes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie