Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contract metaalunie voor spark energy

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Contact:
Steijger.communicatie
Tel: 036 523 5330
Fax: 036 523 5331

MEGACONTRACT METAALUNIE VOOR SPARK ENERGY

Lelystad, 2 juli 2001 - Het midden- en kleinbedrijf in de metaal gaat collectief elektriciteit inkopen bij Spark Energy, het nieuwe energiebedrijf. Brancheorganisatie Metaalunie heeft daartoe voor ruim 1100 van de bij haar aangesloten metaalbedrijven een tweejarig collectief contract afgesloten, met een minimale waarde van 265 miljoen kWh.

"Wij staken met kop en schouders boven de monopolisten uit", zegt een tevreden Paul van Leeuwen, directeur van Spark Energy. "Ons serviceapparaat, de geavanceerde systemen, de regionale opzet, en bovenal onze flexibele houding hebben de doorslag gegeven."

Het binnenhalen van de megaorder van Metaalunie is een mijlpaal in de jonge geschiedenis van Spark Energy, dat in achttien maanden tijd is uitgegroeid tot een landelijke onderneming en in dat korte tijdsbestek een substantieel deel van de markt heeft weten te veroveren. Spark Energy is op dit moment nog in onderhandeling met een 10-tal zeer grote tenders, qua potentieel vergelijkbaar met de Metaalunie, waarvan naar verwachting 90% voor Spark zal kiezen. "Met dit contract gaan wij in stroomversnelling naar de Top-3 van energieleveranciers", aldus Van Leeuwen.

Spark Energy is erin geslaagd om de complexe energiemarkt op begrijpelijke wijze naar het MKB te vertalen en hen eerder van de mogelijkheden van liberalisering van de energiemarkt te laten profiteren. In totaal biedt Spark voor het MKB een lastenverlichting van maar liefst één miljard gulden!

Over Spark Energy
Spark Energy levert vanuit Lelystad energie door heel Nederland en is binnen anderhalf jaar van startende onderneming uitgegroeid naar landelijk opererende organisatie met meer dan 80 enthousiaste medewerkers. Meer informatie: www.sparkenergy.nl /// einde bericht

Steijger.communications
Media- and Public Relations Consultancy
P.O. Box 118
3890 AC Zeewolde, the Netherlands
Tel: +31 36 523 5330
Fax: +31 36 523 5331
www.steijger.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie