Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nu aanmelden voor HBO-I bedrijvendag 2001!

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FENIT

Nu aanmelden voor HBO-I bedrijvendag 2001!

02-07-2001 Op vrijdag 5 oktober 2001 vindt de zevende HBO-I bedrijvendag plaats in het Gelredome in Arnhem. Tijdens de HBO-I bedrijvendag kunt u zich als bedrijf presenteren aan laatstejaars studenten HBO-Informatica.

De HBO-I bedrijvendag is bedoeld voor laatstejaars HBO-Informatica studenten van de opleidingen BI (Bedrijfskundige Informatica), I&I (Informatica en Informatiekunde), HI (Hogere Informatica) en CP (Computertechiek). Volgend schooljaar studeren ongeveer 2.000 IT-specialisten af aan de informatica opleidingen in het HBO. Tijdens de HBO-I bedrijvendag kunt u zich als bedrijf presenteren als toekomstige werkgever of als stage- of afstudeerbedrijf. Naast IT-bedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie