Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud Juninummer Paard & Rijtuig

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig nr.20 van de persen gerold!

02/07/2001

In het juninummer van Paard & Rijtuig leest u heel wat boeiende artikels in verband met het aangespannen rijden. Het is zomer en dus draait het wedstrijdseizoen op volle toeren. Wij volgden voor u alle menwedstrijden op Belgische bodem. Bovendien gingen wij ook de menners in Zweden achterna om u verslag uit te brengen over de internationale menwedstrijd in Astorp waar de Belg Félix Brasseur met glans de overwinning behaalde in een sterk bezette reeks vierspannen. Ook de CHIO in Aken met de druk bezochte marathon in het Aachener Wald, stond op ons programma.
Verder leest u in dit nummer een rasbespreking van de Lipizzaner, een uitgebreid portret van Freddy Van Vreckem en een reportage over Vincent Stael, wedstrijdmenner en koetsier in de historische parel Brugge.
Wij volgen de Nederlandse Santje Udema verder op haar reis door Nederland en België.
Voor de liefhebbers van authentiek gerij brengen wij een exclusieve reportage over een zeldzame mail-break van de beroemde gebroeders Binder, rijtuigbouwers te Parijs. In deel 2 van onze reeks over de etymologie van West-Europese rijtuigen vindt u kostbare informatie over de oorsprong van rijtuigbenamingen.

Uiteraard vindt u in dit nummer ook weer een zoekpagina en de klassieke agenda's met alle plaatsen en data waar in België en buitenland menevenementen plaatsvinden. Kortom, het juninummer van Paard & Rijtuig staat weer boordevol informatie en lectuur voor iedereen die van aangespannen rijden houdt!

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 230-0098230-86.
Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 1.080 BEF voor abonnees in België en f 69,- voor abonnees in Nederland. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen. Vermeld a.u.b. "Nieuwe abonnee Hoefnet" bij uw betaling.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15,
B-3150 Tildonk
België
Tel. +32 (0)16/60 54 26
Fax +32 (0)11/66 37 74
E-mail:

(paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie