Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Particulier opdrachtgeverschap en duurzaam bouwen

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Particulier opdrachtgeverschap en duurzaam bouwen

Gemeenten ervaren het al jaren: de particuliere opdrachtgevers vormen een complexe doelgroep die moeilijk te bereiken is als het gaat om dubo. Het realiseren van dubo in particulier opdrachtgeverschap blijft sterk achter in vergelijking met dubo in projectmatige bouw. Er zijn verschillende initiatieven om deze achterstand in te halen en om structurele oplossingen te vinden. Zeker gezien het streven van staatssecretaris Remkes (VROM) naar minstens eenderde deel particulier opdrachtgeverschap bij nieuwbouw vanaf het jaar 2005 verdient de particuliere opdrachtgever alle aandacht: hoe kan particulier opdrachtgeverschap gestimuleerd worden, en hoe kan duurzaam bouwen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie