Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Biddinghuizen wil parkeerplaats voor vrachtwagens

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Kamer van Koophandel Lelystad
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Lelystad


Biddinghuizen wil parkeerplaats voor vrachtwagens

Vijf maatschappelijke organisaties hebben wethouder Holthuis van Dronten maandag een plan van aanpak voor een vrachtwagenparkerplaats in Biddinghuizen aangeboden. Zij stellen voor op korte termijn een vrachtwagenparkeerplaats in te richten op het nieuwe industrieterrein van Biddinghuizen, en vragen de gemeente Dronten deze voorziening snel te realiseren. Aanleiding zijn vooral de veiligheidsproblemen die geparkeerde vrachtauto's zowel in het dorp als op het industrieterrein veroorzaken. Daarnaast is het tegengaan van vandalisme aan vrachtwagens een belangrijk doel. Met een vrachtwagenparkeerplaats kan de gemeente verkeersveiligheid bevorderen, criminaliteit en vandalisme indammen, buurtoverlast tegengaan en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie